1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
2.5 su bardağı un
Dolgu Krema İçin:
1 paket muzlu puding
3.5 su bardağı süt
Krem Şanti İçin :
1 paket krem şanti
2 su bardağı süt
Kek piştikten sonra dolma oyacağı ile belli aralıklar bırakarak boşluklar elde edelim.Çıkan minik kek parçalarını daha sonra kullanmak üzere bir tabağa alalım.Soğuyan pudingi iyice çırpıp boşlukları pudingle dolduralım.Daha sonra krem şanti ile kekin yüzeyini iyice kaplayalım.Ayırdığımız kek parçalarını rondodan geçirerek krem şantinin üzerini kapatalım.Buzdolabında bir kaç saat bekleterek servis edelim.Görseldeki resimlerim size yardımcı olacaktır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder